23.05.2013

 
 
happy. happy. happy. happy. happy. happy. happy. happy. happy. happy. happy.
 

HUNGRY CHICK IN THE BUILDING..

 
Kom hem för en stund sedan från skolan och bara tar det lugnt just nu. Ska strax börja göra mina läxor och sedan äta middag. Hoppas mamma lagar något jag gillar eftersom att jag är super hungrig..

#BORED

 
Tja! Förlåt för min sega uppdatering, men har det rätt så stressigt just nu i skolan. Har både vanliga prov och nationella. Lovar att jag ska förbättra mig så snart som det är över. Jag skickade iväg min uppsats jag blev klar med till min mentor för en stund sedan, woho! Tog en snabb dusch och ska ringa upp X snart och sedan sova, natti natti.

THREE DAYS IN ONE

 
Fredag: I fredags firade jag min älskling Dlnia. Först och främst åkte jag in till Kista tillsammans med Nadja och Maria runt 14.00 för att köpa Dlnias present. Vi åt en snabbis på Food Court och sedan åkte hem till Dlnia. Vi började med att äta mat, sedan dansade vi och snackade en massa. Riktigt kul. Runt 11-12 gick jag, Dlnia, Beri och Maria hem tillsammans.
 
Lördag: Vaknade runt 12.00 och åt en, vad ska jag kalla det, sen frukost? Ja, så får det heta och runt 15.00 började jag fixa mig, packa kläder, smink och sånt. Jag åkte till Spånga IP där jag mötte upp min kusin Lilian och gick vidare till min andra kusin Linda som vi skulle fira. Kan inte förklara med ord hur kul det var. Runt 12 kom min farbror och plocka upp mig och Lilian. Vi hade egentligen tänkt sova över hos Linda men det blev inte av så jag sov över hos Lilian istället. Jag snackade i 2 timmar med X på skype och sedan somnade jag. 
 
Söndag: Vaknade av att mina små kusiner hoppade på sängen jag låg i och skrek: Claudia! Claudia! Kom och lek med oss! Riktigt kul, haha. Åt frukost och sedan tittade på tv en stund. Lite senare bestämde vi oss för att göra pizza och de smakade supeeer! Efter en massa skratt och snackande ville vi baka något enkelt, så då fick det bli chokladmuffins. Runt 11 kom mina föräldrar förbi och hämtade mig. Ska 'skypa' med X i nån timme och sedan sova. Puss

DANI M - NAIV MED JACCO

 

ONE DIRECTION 8/5

 
En oförglömlig kväll.
 
Det var inte planerat att jag skulle till konserten. Jag fick inga biljetter då de släpptes men jag försökte få tag på två efteråt men lyckades inte hitta några för ett bra pris. Igår ringde Dlnia mig runt 4 och sa att hon hittat biljetter, då jag skulle åka iväg. Vi gjorde så att hon fick möta upp säljaren och köpa dem medan jag åkte till en audition för Midsommar Latino. Efter jag uppträtt åkte jag till Solna där jag mötte upp Dlnia och vi sprang till arenan. När vi kom in och satte oss kunde vi inte förstå att vi verkligen var där och skulle se killarna. När det hela började, runt 8.45 om jag har rätt och då killarna kom ut på scenen kunde vi fortfarande inte förstå. Det var en jävla dröm. Jag hade velat det här så jävla mycket. Även om vi inte var så nära så spelar det ingen roll, jag fick se dem och uppleva det hela. Är så jävligt nöjd. De gjorde allt så jävla bra. Det var helt enkelt perfekt, till och med mer än perfekt. Jag kommer aldrig glömma den här dagen. Hade dock förväntat mig att de skulle göra lite mer som en 'show', så som de gjort i de andra länderna, men det dem gjorde var ändå grymt. Jag dog varje gång Niall sa 'jag älskar dig', så underbar. I'm a proud directioner. När konserten var slut försökte vi ta oss hem genom den stora folkmassan, har aldrig sett så mycket folk, det var proppfullt på vägarna. Var hemma runt halv 1 och sprang till köket för att äta något, var så hungrig. Somnade runt 2 lyssnandes till killarnas låtar. Idag har jag inget planerat, utan får se vad dagen bjuder på. Det blev ett ganska långt inlägg, men ni som orkar får läsa!

EASTER

 
Idag firade jag påsk tillsammans med släkten. Runt 7 bestämde jag och min kusin oss för att gå ut i byn och träffa våra 'kusiner'. Vi satt ute i någon timme, umgicks och så och sedan gick vi tillbaka. Jag har riktigt sköna kusiner kan jag säga, men endast de som är i min ålder, haha. Ska borsta tänderna om en stund och sedan lägga mig i sängen. Puss

TODAYS OUTFIT


#YUMMY


I HIT IT FIRST - OFFICIAL VIDEO


WALPURGIS NIGHT

 
Först och främst uppträdde jag i Kista (Järvafältet) och det var riktigt kul! Dessutom en bra publik. Efter det åkte jag tillsammans med resten av tjejerna till Kulturhuset VEGA där vi också skulle uppträda - no comments. Runt 10 kom Näääk och Nimo upp på scen och gjorde kvällen. Efter lite dans och så drog jag hem. Var hemma runt 1 och en timma senare hade jag somnat. Idag ska jag åka till mina kusiner mot kvällen. Riktigt skönt med ingen skola!

RSS 2.0